Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Van goede kwaliteit UHFrfidmodule voor verkoop
Van goede kwaliteit UHFrfidmodule voor verkoop
Het is werkelijk goede producten, en wij gebruiken het op onze projecten.

—— Nicanor Errazuriz

Ik ben online Chatten Nu

SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited

1 2 3 4 5 6
SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Merken : Zon
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 70% - 80%

De dienstbeleid

 

„Om de nadenkende, bevredigende dienst, geschikte en efficiënte behandeling van klantenklachten te verlenen, de grootste omvang mogelijke om klanten aan vereisten te voldoen,“ dit is ons verenigbaar principe van de dienst. Onze professionele technologie-de dienstafdeling zal gebruikers de hoogstaande en geschikte dienst, gebruikers tot geen zorgen maken aanbieden.

1, zullen wij de garantiedienst voor uw systeem verlenen, afhankelijk van de garantie die door de fabrikanten, de dienst, technische ondersteuning etc. wordt verstrekt. Voor producten dat van ons bedrijf en tijdens de garantieperiode worden gekocht, en het gespecificeerde garantiemerk tijdens de garantieperiode, zullen wij om voor vrij beloven te herstellen.

 

2, de Onbevoegde reparatie, misbruik, verwaarlozing, misbruik, wijziging, de ongepaste installatie en de schade de het de het veroorzaakt door kracht, tekortproducten, onder deze voorwaardenproducten zijn niet in de garantie.

 

3, voor grote klanten en cliënten, bereikten wij bepaalde concessies, prioritair beleid.

 

4, Cliënten kunnen aan reparatie, online reparatie, huisreparatie en andere reparatiemethodes roepen.

 

5, Naverkoop keuren hoofdzakelijk het verzenden van reparatie goed, kunnen de dienst ter plaatse verlenen.

6, overschrijden de garantieperiode, zal het bedrijf voor het (Herziene) levenonderhoud verantwoordelijk zijn:


• Wij verbinden blijven ertoe materiaalreparatie verstrekken, als om het even welke onderhoudskosten, het door de gebruiker zullen worden gedragen.
• Wij zullen geëngageerd om de software kostenloos te verbeteren en te bevorderen.
•De garantie overschrijdt twee jaar, zullen wij verantwoordelijke regelmatige onderhoud en reparaties zijn, maar de vervangingsdelen zijn kostenloos uitgesloten; wij zullen op passende wijze voor delen (exclusief laag getaxeerde voor consumptie geschikte delen) laden, dragen de cliënten de reparatiereiskosten.
•Nadat de garantie verloopt, zijn wij geëngageerd aan de daarmee verband houdende onderhoudsdiensten en verstrekken vervangstukken na prijs van het contractovereenkomsten.

 

7. Wij plaatsen steuncentrum bij het hoofdkwartier. als u om het even welke vragen hebt, kan hen contacteren op elk ogenblik, zal krijgen een bevredigend antwoord. Wij zullen de vergunning van de gebruikers krijgen en met scène van systemen geassocieerd, kan onze technicus online verrichting en onderhoud in real time ver doen.

 

Contactgegevens
SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited

Contactpersoon: Mrs. Sheila chan

Tel.: 86-755-88363356

Fax: 86-755-22718885

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)