China UHF rfid lezer fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Sheila chan

Telefoonnummer : +86 18688937745

WhatsApp : +8618688937745

Free call
SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited

PROFESSIONELE RFID-OPLOSSING 

  • SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited
  • SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited
  • SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited
  • SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited
  • SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Midden-Oosten
Type Business: Fabrikant
Merken: Zon Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 1000000-3000000 Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Beperkt Co. van de ZONNESCHIJNrfid Technologie, is een high-tech onderneming die zich in de ontwikkeling, de vervaardiging en de verkoop van hoogste kwaliteits UHFrfid producten en actieve RFID-producten specialiseren. Wij concentreren ons op de ontwikkeling en de verkoop van UHFrfid-modules, lezers en markeringen, en de lezers van 2.45GHz RFID, markeringen, enz. Wij sparen geen inspanningen op de levering van RFID-producten met diverse functies en hoge betrouwbaarheid aan onze samenwerkingspartners. Ook voorzien wij de cliënten op gebied van bibliotheken, financiële eenheden, massaproduktie en logistiek van uitvoerige intelligentieoplossingen.

 

1: BEPERKT Co. van de ZONNESCHIJNrfid TECHNOLOGIE, is van de het productontwikkeling en productie van RFID van China belangrijke UHFondernemingen en geïntegreerde oplossingenleverancier.
 
Wij concentreren ons op de UHF de technologie en het onderzoek de industrienormen van RFID, zijn geëngageerd aan de UHFrfid-module en het etiket zoals productontwikkeling, productie en verkoop, voorziet RFID-producten van hoge prestaties en hoge betrouwbaarheid voor partners. Tegelijkertijd, met een stevige RFID-sterkte van de de industrietechnologie als basis, het bedrijf actief voor de bibliotheek, financiën, automobiele productie, logistiek en andere de industriegebruikers om intelligente uitvoerige oplossingen en de daarmee verband houdende diensten te verlenen

2: Sterke onderzoek en ontwikkelingssterkte op RFID-gebied
 
De stevige technologische R&D-sterkte en de innovatiecapaciteit zijn de stuwende kracht van onze ononderbroken groei. Het bedrijf heeft een professionele kwaliteit en creativiteit van het RFID-technologieonderzoek en het ontwikkelingsteam, die uit de hogere technische deskundigen van RFID wordt een samengesteld. Het het teamr&d personeel van de kerntechnologie heeft meer dan 10 jaar van de ervaring van RFID R&D, diepgaande studie van ultra hoge frequentierfid technologie, op het gebied van ultra hoge frequentie heeft RFID een sterk onafhankelijk R&D-vermogen
 
3: Professioneel RFID-microgolf experimenteel milieu

Het bedrijf investeerde heel wat geld van de Verenigde Staten om microgolf experimenteel materiaal, met inbegrip van spectrumanalysator, netwerkanalysator, oscilloscoop en ander het testen materiaal te kopen. Momenteel, is een volledig en gestandaardiseerd UHFrfid-ontwikkelingslaboratorium gevestigd.

4: Volledige RFID-productregel
 
Momenteel, heeft het bedrijf onafhankelijk twee belangrijke productregelen, UHFrfid de identificatieproducten van de zonneschijnreeks en Slimme de Bibliotheekproducten van de zonneschijnreeks RFID ontwikkeld. De productregel behandelt de algemene producten op het gebied van UHFrfid, met inbegrip van allerlei UHFrfid-markeringen, handbediende gelezen en schrijft terminals, vaste het lezen en het schrijven terminals, vier kanaal lees-schrijfterminals, Desktopkaart die terminals en een andere producten uitgeven. Tegelijkertijd, heeft het bedrijf ook een reeks van Bibliotheekrfid speciaal materiaal voor bibliotheekgebruikers ontwikkeld.
 
5: Internationale belangrijke productprestaties
 
De ultra hoge frequentie RFID las en schrijft de module die op de spaander van IMPINJ wordt gebaseerd R2000 die door het bedrijf in China wordt ontwikkeld de beste gevoeligheid in de industrie van dBm -110 heeft, en de prestaties van lezing en het schrijven in het internationale geavanceerde niveau zijn. De maximumoutputmacht van de module is 30dBm, aanpassend de 8dBi-aanwinstenantenne, kan de markeringsafstand bereiken meer dan 10m, en het grotere tarief van de markeringserkenning
dan 400tags/s kan worden bereikt.
 
6: Samenwerking met globale beroemde fabrikanten
 
Wij zijn de binnenlandse partner van INPINJ en de VREEMDE twee internationale super fabrikanten van de hoge frequentierfid spaander, met het belangrijke binnenlandse RFID-markeringsontwerp, de verpakkingsmogelijkheden en de diepgaande technische deskundigheid.
 
7: Klantgerichte collectieve cultuur

Uw tevredenheid en succes zijn het hoogste doel van onze strijd. Aanhangend het „terugkeerklanten, terugkeerwerknemers, terugkeer aan de maatschappij“ concept, kwaliteit als fundamenteel, technologie als kern, met innovatie als stuwende kracht, zullen wij hard werken, blijven blijven verbeteren, ernaar streven om klanten van meer en meer hoog te voorzien - kwaliteitsproducten en de diensten, om hogere waarde voor klanten te creëren
Geschiedenis

bedrijf van 2011 was opstelling van UHFrfid UHFrfid de industrie ervaren R&D en verrichtingenpersoneel.

De bedrijven investeren heel wat geld om materiaal, de totstandbrenging van het rf-ontwikkelingslaboratorium te kopen.

Wij creëren eerste UHFrfid-MODULE in lokale markt, zijn Zijn prestaties gelijkaardig met IMPINJ en VREEMDELING

 

2012 leveren wij RFID-oplossing voor de Automobiele Productielijn van Dongfeng Liuzhou

Het onderzoek en de ontwikkeling integreerden UHF rfid lezer, vier reeksen van de kanaal UHFrfid lezer, verbeterde het de productregel.

 

2013 Succesvol krijg drie UHFrfid-octrooien

Onderzoek en ontwikkelings de markeringsreeks enz. van antimetaal verbeterde de UHFrfid, het de productregel.

De succesvolle onderzoek en ontwikkelings handbediende rfidlezer, lezer enz. van tablet de UHFrfid, het vestigden een reeks ingebedde modules, vaste lezers, handbediende lezers, markeringen en antennes voor de integratie van een volledige productregel van UHFrfid.

 

2014 ging het bedrijf de ISO9001-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem over

Het bedrijf krijgt Shenzhen-de Toekenning van de Ondernemingsinnovatie, en met succes verkregen vrij van Shenzhen-Onderneming

hoofd financiering.

Bedrijf totale Klant meer dan 500.

Het succesvolle onderzoek en de ontwikkeling het lage eind UHFrfid bedden modules, lezer enz. in, het die verder de productregel verrijken.

 

2015 ontwikkelde het bedrijf met succes een het toegangsbeheerdeur van RFID

Werk de UHFreeks van rfidproducten, Gebouwd LINUX-besturingssysteem bij, en maak het krachtiger.

Het bedrijf met succes door de Japan-related rf-certificatie.

Het bedrijf verkreeg met succes drie gebruiksmodeloctrooien, een octrooi.

Bedrijf totale Klant meer dan 1000.

 

Dienst

De dienstbeleid

 

„Om de nadenkende, bevredigende dienst, geschikte en efficiënte behandeling van klantenklachten te verlenen, de grootste omvang mogelijke om klanten aan vereisten te voldoen,“ dit is ons verenigbaar principe van de dienst. Onze professionele technologie-de dienstafdeling zal gebruikers de hoogstaande en geschikte dienst, gebruikers tot geen zorgen maken aanbieden.

1, zullen wij de garantiedienst voor uw systeem verlenen, afhankelijk van de garantie die door de fabrikanten, de dienst, technische ondersteuning etc. wordt verstrekt. Voor producten dat van ons bedrijf en tijdens de garantieperiode worden gekocht, en het gespecificeerde garantiemerk tijdens de garantieperiode, zullen wij om voor vrij beloven te herstellen.

 

2, de Onbevoegde reparatie, misbruik, verwaarlozing, misbruik, wijziging, de ongepaste installatie en de schade de het de het veroorzaakt door kracht, tekortproducten, onder deze voorwaardenproducten zijn niet in de garantie.

 

3, voor grote klanten en cliënten, bereikten wij bepaalde concessies, prioritair beleid.

 

4, Cliënten kunnen aan reparatie, online reparatie, huisreparatie en andere reparatiemethodes roepen.

 

5, Naverkoop keuren hoofdzakelijk het verzenden van reparatie goed, kunnen de dienst ter plaatse verlenen.

6, overschrijden de garantieperiode, zal het bedrijf voor het (Herziene) levenonderhoud verantwoordelijk zijn:


• Wij verbinden blijven ertoe materiaalreparatie verstrekken, als om het even welke onderhoudskosten, het door de gebruiker zullen worden gedragen.
• Wij zullen geëngageerd om de software kostenloos te verbeteren en te bevorderen.
•De garantie overschrijdt twee jaar, zullen wij verantwoordelijke regelmatige onderhoud en reparaties zijn, maar de vervangingsdelen zijn kostenloos uitgesloten; wij zullen op passende wijze voor delen (exclusief laag getaxeerde voor consumptie geschikte delen) laden, dragen de cliënten de reparatiereiskosten.
•Nadat de garantie verloopt, zijn wij geëngageerd aan de daarmee verband houdende onderhoudsdiensten en verstrekken vervangstukken na prijs van het contractovereenkomsten.

 

7. Wij plaatsen steuncentrum bij het hoofdkwartier. als u om het even welke vragen hebt, kan hen contacteren op elk ogenblik, zal krijgen een bevredigend antwoord. Wij zullen de vergunning van de gebruikers krijgen en met scène van systemen geassocieerd, kan onze technicus online verrichting en onderhoud in real time ver doen.

 

Ons Team

R&D-team
Het bedrijf heeft een hoge professionele kwaliteit, creativiteit en een sterk RFID-technologieonderzoek en ontwikkelingsteam, die uit hogere deskundigen in RFID-technologie een een bestaan. Het team van de kerntechnologie R&D en technisch personeel met meer dan 10 jaar van het onderzoek en de ontwikkelingservaring van RFID, hebben zij diepgaande studie van de UHFrfid-technologie, met sterke R&D-mogelijkheden op het gebied van UHFrfid.

 

 

Het op de markt brengende team

Het op de markt brengende team is een belangrijk stuk van SANRAY Company. Het verkoopteam is de op de markt brengende leider van de bekende ondernemingen en de gediplomeerden van bekende universiteiten. SANRAY-het bedrijf is maakt het marketing concept van boven tot onder door het bedrijf geweest. Wij leggen nadruk op „marktgericht technisch personeel, die personeelstechnicalization“ op de markt brengen. Wij maken de vraag van de klant in de eerste plaats.

 

De dienst

De „klant eerst, de dienst eerst“ is SANRAY-de dienstconcept. SANRAY heeft een sterk klantenserviceteam om klanten van pre-sale en de naverkoopdienst te voorzien. Het heeft een professioneel en technisch personeel, die de raadplegende diensten van alle gebruikers behandelen elke dag. Het professionele, efficiënte de dienstteam biedt klanten overal de snelle, volledige dienst aan op om het even welk ogenblik en.

 

Techniekteam

SANRAY-het bedrijf heeft een professioneel team van het productiebeheer. Wij hebben vele jaren van beheerservaring in de industrie, en verstrekken een waarborg voor de kwaliteit en de stabiliteit van het product.


SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited

  • Nicanor Errazuriz

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in