China UHF rfid lezer fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Sheila chan

Telefoonnummer : +86 18688937745

WhatsApp : +8618688937745

Free call
lopende band

Productie

 

De ZONNESCHIJN met een nieuw beheer en de controlesystemen van de productieplaats, van het standpunt van het plaatsbeheer, het integreert SANRAY-fabriekseenheden (zoals ruwe buizen, vervaardiging, kwaliteitscontrole, enz.) gegevens, zodat elke eenheid snel kan zijn ertoe brengt de informatie nodig banen, om productieefficiency, lage productkwaliteit en klantentevredenheid te verbeteren.

De Basiseigenschappen van het ZONNESCHIJNbeheersysteem
• Gegevens in real time - verwerking
• Het proces van de gegevensproductie kan in real time zijn terugkoppelt om controle in real time van de productieplaats te verzekeren.

Gebieds paperless bureau
• Alle verzamelde productiegegevens gebruikend elektronisch materiaal, te hoeven niet om het heel wat schriftelijke verslag in te vullen.

Middel volgen het ter plaatse
• U kunt van de productieplaats, met inbegrip van het gebruik van arbeidskrachten, uitrusting, materialen en andere gegevens op de hoogte blijven.

Productiestatus Controle
• U kunt van product door het systeem, de greep in real time op de hoogte blijven het recentste statuut van productie.

de controle van het automatiseringsmateriaal
• Het dokken en productie het automatiseringsmateriaal, maakt tot het systeem en het materiaal echte integratie.

Open de database
• Met ERP en ander systeem dokkend platform, integratie van middelen.


De basisfuncties van het ZONNESCHIJNbeheersysteem

overgebracht van de ERP productie planning
• Het productieplan werd overgebracht van bedrijferp, naadloze verbinding met ERP

proces/werkplek/procesbeheer
• Productprocessen, de Post van de Productietechniek, het productieproces voor anti-veiligheidsbeheer.

Classificatiebeheer van rechten
• Verschillende posities en banen. Dicht beheer van rechten, zo strak bewijs.

Volledig elektronisch gegevensverzamelingproces
• Productieprocessen die in alle elektronische apparaten worden gebruikt om gegevens te verzamelen, om gegevensfouten te vermijden die door kunstmatige te schrijven worden veroorzaakt

Flexibele het plannen productielijn
• Het plannen is zeer flexibele productielijn, om één enkele oorzaak van de productielijnsluiting van controle of veranderingsorde te vermijden.

De statistieken in real time en de rapporten tonen
• Systeem in statistieken in real time, en verwerving van elektronische verklaringen die in productiestatus in real time worden getoond.

 

OEM / ODM

OEM/ODM de dienst

 

OEM/ODM de orden worden ingestemd met. wij hebben groot voordeel in R&D, vooral op UHFrfid-LEZER en UHFrfid-MARKERING. Met vele jaren van ervaring in wereldwijd het werken met onze klanten van, worden wij als betrouwbare strategische partner toe te schrijven aan de niveauod ervaring bekeken en deskundigheid die in de ontwikkeling, het ontwerp en de commerciële steun van hun producten wordt aangeboden.

 

 

R & D

Onderzoek en ontwikkelingsdoeleinden


Sanray sinds zijn aanvang is geëngageerd aan onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, innovatie, nadruk bij de technische stichting voor innovatie, technologische innovatie, zolang het bedrijfssteunpunt en de ontwikkeling geweest. Het bedrijf hecht per annum groot belang aan R&D-investering, investering in R&D-uitgaven van meer dan 3,5% collectieve verkoop, onder hoogst in de geïnvesteerde industrie. Na bijna twee decennia van ononderbroken investering en ontwikkeling, een vrij volledig systeem van R&D, sanray R&D-centrum heeft gevormd: bestaand uit een uitstekende kwaliteit, volledig van kracht en vitaliteit die van het professionele R&D-team, zich op zijn sterk R&D-vermogen en internationaal systeem van de normenontwikkeling baseren, vloeien de toegang tot een aantal productoctrooien en de software R&D voort.

 

SUNSHINE RFID Technology Co.,Limited

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in