China UHF rfid lezer fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Sheila chan

Telefoonnummer : +86 18688937745

WhatsApp : +8618688937745

Free call

actieve 2,45 GHZ Module

June 12, 2018

china laatste nieuws over actieve 2,45 GHZ Module

ACTIEVE MODULE M2410 

 

M2410 is een actieve RFID-lezersmodule die in de 2.4GHz-band werken. Het product heeft een brede waaier van toepassingen, hoog erkenningstarief, krachtige eigenschappen, hoge betrouwbaarheid, en sterke scalability. Zijn gelezen gamma is regelbaar van 0 tot 80 meters in straal.

De het lezen en het schrijven van M2410 module over lange afstand is uitgerust met een nieuwe generatie van de zendontvangerspaander met hoge frekwentie die van 2.4G door Noords wordt ontwikkeld. De belangrijkste controlespaander selecteert een nieuwe generatie van de krachtige bewerker van wapen-COTEX M, die functies zoals waakhond en toezicht in real time op de informatie van de apparatenstatus heeft. Uitgerust met een externe versterker en versterker met geringe geluidssterkte om zendontvangerprestaties te verbeteren. De module integreert ook een hoge de controlekring van de dynamisch bereikaanwinst voor brede waaier waaiertoepassingen. De lezersmodule wordt beschermd door metaalshell. De verschijning van de lezersmodule is eenvoudig, mooi, compact, lichtgewicht, duurzaam, en hoogtepunt van betekenis van technologie en moderne toestand. De module heeft een interface van de dubbel-rijspeld, en de gastheerverbinding is betrouwbaarder.

Het product keurt fout-verdraagzame software en hardware anti-jamming ontwerp goed, en kan onophoudelijk en stabiel lange tijd in een slechte werkomgeving werken.

 

 

 

●Reader steunt de module TTL-niveau, UART-communicatie interface.

de ●Reading afstand kan door software worden gezuiverd om perimetertoepassingen te realiseren.

 

●Provides een krachtig API gebruikersinterface dat snelle integratie en omzetting met de bestaande systemen van de gebruikersinformatie toelaat.

●The worden het ontwerp van de lezersmodule, de apparatenselectie en de procedures van de productietest allen van verwijzingen voorzien aan industrieproductetiketten en kunnen onder allerlei ruwe voorwaarden worden gebruikt.

het ●Thisproduct gebruikt een dekking van het legeringsschild, die voordelen met hoge weerstand, anti-jamming en andere heeft.

●The wordt het communicatie protocol ontwikkeld onafhankelijk door Xunyuan en kan voor de behoeften van speciale gebruikers worden aangepast en worden uitgebreid.

●Provide ondersteunend API development kitten om klanten toe te laten om ontwikkeling snel te voltooien.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in